Támogatás

Alapítványunk szívesen fogad művészetoktatási és esélyteremtő munkájához is felajánlásokat.

Sokan szeretnének segíteni, de nem tudják, hogyan? Küldjenek valamit a rászorulóknak? Menjenek oda, ahol a legnagyobb a szükség, és keressenek konkrét tevékenységet? Mi van, ha nincs elég idő, túl nagy a távolság, egyáltalán hogyan lehet jól segíteni? Azoknak készítettük a Segítő térképet, akik ebben tanácstalanok, de belülről feszíti őket a tenni akarás, mert a szegénység, a gyerekszegénység ellen ők is tenni szeretnének.

Segítő térkép

Forrásaink

Az alapítvány a közoktatási tevékenységre normatív támogatást kap. Ennek kiegészítésére közoktatási megállapodás formájában plusz támogatásban is részesülünk. Az esélyteremtő munka állami támogatás nélkül folyik. Az iskolafenntartás költségeit a központi támogatás nem fedezi, a kötelezően előírt térítési díjak ellenére sem. A hiány pótlását pályázatokból, civil felajánlásokból fedezzük.

• Civil szervezetként jogosultak vagyunk az  1%-ra.

Rendszeresen nyújtunk be pályázatokat, fogadunk adományokat civilektől, cégektől a társadalmi szerepvállalás keretében. Amennyiben többet szeretne megtudni alapítványunk támogatásáról, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Igazgyöngy Alapítvány

• Bank neve: Hajdú Takarék Takarékszövetkezet