Karácsony Krisztina

Iskolák:

2004-2009 Tóth Árpád Gimnázium, Debrecen

2009- 2012 Nyíregyházi Főiskola, Képi ábrázolás alapszak, Festészet szakirány

2012-2015 Nyíregyházi Főiskola, Tanári mesterszak, Vizuális-és környezetkultúra tanár/ Történelem tanár

Az Igazgyöngy fontos szerepet tölt be az életemben, hiszen az iskola korábbi diákjaként itt sajátíthattam el a vizuális kommunikáció alapjait és az alkotás szeretetét. Meghatározó szerepet játszott nemcsak tanulmányi előmenetelemben, de későbbi pályaválasztásom tekintetében is, amelyben nagy szerepet játszott az a számos pozitív élmény, amely gyermekként itt ért.

Alapszakos, művészeti tárgyú diplomám megszerzését követően tanulmányaimat tanári szakirányon folytattam, majd gyakorló tanárként tértem vissza az Igazgyöngybe, amelynek köszönhetően alkalmam volt nemcsak megfigyelni, hanem elsajátítani és alkalmazni azt a sajátos módszertani kultúrát, amelynek köszönhetően nagy eredmények érhetőek el nem csak a tehetséges gyermekek, de a sajátos nevelési igényű és hátrányos helyzetű tanulók fejlesztésében is.

Korábbi munkahely

KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület-nemzetközi program asszisztens

Nyelvtudás:

Középfokú „C” típusú nyelvvizsga angol nyelvből

Művészi munkásság

2012 óta több egyéni és csoportos kiállítás